Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De Ventum website is met zorg ontwikkeld. Ondanks dat kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Ventum kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Als de online vermelde gegevens van Ventum afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Wat is een modelcontract?

In je energiecontract worden de afspraken over bijvoorbeeld de tarieven en voorwaarden vastgelegd. Iedere energieleverancier doet dat op zijn eigen manier. Om het je makkelijker te maken om contracten met elkaar te vergelijken, is er het modelcontract. Alle energieleveranciers bieden zo'n modelcontract aan. Dat contract ziet er bij alle leveranciers hetzelfde uit. Het Ventum modelcontract heeft variabele energietarieven en een onbepaalde looptijd. Met het modelcontract profiteer je dus van flexibiliteit en een lage prijs.

Kwaliteitscriteria

Uw waardering voor Ventum is voor ons essentieel en daarom besteden we veel aandacht aan punten die onze klantvriendelijkheid verbeteren. Onderstaande kwaliteitscriteria beschrijven onze dienstverlening die u ten minste van ons mag verwachten. We streven ernaar bij Ventum om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.