Ventum

Voor bewindvoerders

Cliënt aanmelden

Bewindvoerders

Voor bewindvoerders

Wij zijn een energieleverancier met een missie. Het leveren van energie en digitale televisie gaat bij ons namelijk gepaard met het leveren van een warm gevoel. Door onze vernieuwende blik en duidelijke visie kunnen wij u een zo optimaal mogelijke service bieden. Wij weten dat het voor bewindvoerders niet makkelijk is om een energieleverancier te vinden die hun branche begrijpt. Om deze reden is Ventum opgericht, wij gaan ervoor zorgen dat u en uw cliënten weer een warm gevoel gaan krijgen bij het woord: Energie!

Bewindportaal

Wanneer u voor Ventum gekozen heeft als energieleverancier krijgt u toegang tot onze klanten- en partnerportaal. Deze portalen dienen er toe u een helder en overzichtelijk inzicht te geven in de gegevens van uw cliënten.


Wij bieden u de mogelijkheid om uw cliënten zelf aan te melden via het portaal. Mocht u het toch fijner vinden om nieuwe cliënten per mail aan te melden, dan kan dat natuurlijk ook. Met vragen over deze portalen kunt u terecht bij uw vaste aanspreekpunt binnen Ventum.

100% Acceptatie

Volgens ons zou niemand in Nederland zonder energie moeten zitten. Uw cliënten zijn dan ook altijd welkom, ongeacht hun financiële situatie. Daarnaast hanteren wij geen waarborgsom en beloven wij uw cliënten scherpe tarieven.

Heeft uw cliënt een incidentele uitgave gehad en komt het termijnbedrag even niet uit? Geen probleem, hier kunt u contact over opnemen met uw vaste aanspreekpunt binnen Ventum, want samen komen we er altijd uit!

Spoedaansluiting

Het komt soms voor dat een cliënt zonder energie komt te zitten. Dit is een uiterst vervelende situatie waarbij Ventum u cliënt met spoed te hulp schiet. In dit soort situaties sluiten wij uw client binnen 24 uur aan bij Ventum. Zo zorgen wij ervoor dat uw cliënt weer wordt voorzien van energie.


Door onze geautomatiseerde systemen hebben wij de mogelijkheid om u dus zo snel mogelijk te helpen aan Ventum Energie en Televisie. Zoals u weet hebben wij efficiëntie hoog in het vaandel. Naast de spoedaansluiting zorgen wij dat wij klaar staan voor u. Ventum heeft een team staan die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om de basisbehoeften energie en televisie.

Scherpe tarieven

Ventum is voor iedereen en zo ook onze scherpe tarieven. Door onze aanpak kunnen wij onze consumenten snel voordelig en zorgvuldig van dienst zijn. Ventum houdt zich vast aan automatisering en efficiëntie, hierdoor kunnen wij zorgen dat er altijd iemand voor u klaarstaat en dat met lage prijzen. Zo bespaart u veel geld en krijgt u weer energie zodat u er weer tegen aan kan! Wij willen dat niemand zich zorgen hoeft te maken wat betreft energie of televisie.


Wij zorgen ervoor dat Nederland zich kan verzekeren van energie en televisie zonder te veel kosten en inspanningen. Ventum neemt zorg weg! Neem contact met ons op om erachter te komen hoeveel u op dit moment kunt besparen.

Wat u van ons kunt verwachten

100% Acceptatie

Energie voor iedereen!

Naast energie bieden wij ook digitale televisie voor iedereen aan! Natuurlijk zonder waarborgsom.

Eerlijke prijs

Voordelige tarieven

Onze prijzen zijn voor energie en televisie minimaal. Hiermee kunt u nog meer besparen op uw rekening.

Snelle service

Kiest u voor Ventum

Dan heeft u een vast aanspreekpunt en geen lange wachttijden. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Zo gemakkelijk kan het zijn!
Cliënt aanmelden